27 Nisan 2012 Cuma

Beyaz Eşya Sektörü Sektör Kurum ve Kuruluşları

Beyaz Eşya Yan Sanayiciler Derneği BEYSAD

Organizasyonun 176 üyesi vardır. 1993 yılında kurulmuştur. Dernek, yerli ve yabancı yeni üyeler bulmak adına düzenlediği forum ve buluşmalarda aracılık görevi üstlenir. Aynı zamanda, dernek, devletle endüstrinin yararına olacak şekilde iletişim halinde olur.

Küçük Ev Aletleri ve İhracatçıları Derneği KESİD

Organizasyonun 11 üyesi vardır.Derneğin kuruluş amacı, imalatçıların tedarikçilerinin mevcut kalite düzeyini arttırma, geliştirme ve yukarı taşımaktır. Dernek aynı zamanda üyelerini haksız rekabete karşı koruyup, Türk endüstrisinin yardımı için tedarikçilere gerekli araçları sağlar. Dernek, medyayla üyeleri arasında bir bağlantı görevi görür ve üyelerinin yararına olacak araştırma ve geliştirme aktivitelerinde bulunur. Aynı zamanda dernek, endüstriyi düzenleyerek yabancı pazarlarla rekabet edebilmesini sağlar.


Türk Elektronik Sanayicileri Derneği TESİD

Organizasyonun 65 üyesi vardır. Dernek, rekabet ortamında elektronik sektörünün gelişimini sağlar.

İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği ISKID

Organizasyonun 76 üyesi vardır. Buzdolabı ve klima ekipmanları imalatı ve dağıtımı için üyeleri arasında değişim aracı olarak görev yapmaktadır. Dernek, üyelerinin finansal, hukuki, idari, teknolojik ve ticari sorunlarını çözmek için çalışır. Aynı zamanda, medyayla birlikte çalışıp, araştırma ve geliştirme aktivitelerinin gelişimi ve enerji tasarrufu ve çevre dostu ürünlerin tanıtımı için çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder